اسکلت فلزی

اسکلت فلزی ساختمان

ساخت اسکلت فلزی

قیمت اسکلت فلزی

قیمت اسکلت فلزی ساختمان

اجرای اسکلت فلزی

سازه های فلزی

ما هر روزه شاهد ساخت و سازهای مسکونی ،  تجاری و صنعتی مختلفی از یک تا 60 طبقه در سطح شهرو حومه هستیم.

ساختمانهایی که گاه از بتن و گاه از فولاد ساخته میشوند ، در مورد اینکه کدام نوع سازه بر دیگری برتری دارد معمولا معیارهای ساخت جواب های متفاوت و بهتری را برای ما به همراه دارد.

عمده عوامل موثر در این روند هزینه ساخت ، زمان و کیفیت ساخت هستند.هزینه ساخت و سود حاصل از این سرمایه گذاری با زمان اتمام پروژه رابطه تنگاتنگی دارد.

هزینه:

سازه های بتن ارمه در مقابل سازه های فولادی نیاز به هزینه کمتری برای شروع پروژه دارد در حالی که سازه های فولادی ابتدا نیاز به سرمایه اولیه بیشتربرای خرید اهن الات داری ولی درعوض شاهد سرعت اجرای بالاتری هستیم.

زمان:

بدیهی است هر چه زمان طرح طولانی تر شود شاهد افزایش قیمت مصالح ، قیمت تمام شده طرح ، هزینه های متفرقه و بازگشت دیرترسرمایه خواهیم بود و امکان بهره برداری از پروژه را به تاخیر می اندازد و ممکن است با توجه به شرایط اقتصادی حاکم ، کارفرما را متحمل هزینه های گزافی نماید که خوشایند هیچ سازنده ای نیست.

کیفیت:

حال با فرض وجود شرایط ایده ال، یعنی عدم وجود محدودیت زمان و هزینه ها عامل سوم یعنی کیفیت را بررسی کنیم.

کیفیت را میتوان از جنبه های متفاوتی مانند مقاومت در برابر حرارت ، دهانه های قابل پوشش ، سبک سازی سازه در تعداد طبقات ،قابلیت طراحی وانعطاف معماری و… مورد بررسی قرارداد.

در طراحی سازه ها مقاومت بتن درصد مقاومت پایین تری نسبت به فولاد دارد ، بنابراین ابعاد ستون ها و تیرهای بتنی به مراتب بیشتر از سازه های فولادی است ، این امر موجب اشغال فضای بیشتری در طبقات میگردد .

که با توجه به اهمیت مکان پروژه جهت بهره مندی از فضای هرچه تمام تر، اجرای این پروژه ها با نوع بتنی توصیه نمی شود.

نوشته شده:شرکت سوله سازی